Allergi i luftvejene

sick-woman-sitting-on-chair-3783806.jpg

Allergi kan være en drænende tilstand som er værst mellem marts og september måned, de sidste år har sæsonen dog startet tidligere end forventet.

Symptomer på allergi i luftvejene kan være

  • kilden i ganen og næsen

  • kløe i øjnene

  • nysne

  • løbende næse

Lidt fakta om allergi i luftvejene

Allergi er en overreaktion i immunsystemet, ved allergiudvikling danner kroppen antistoffer mod stoffer i omgivelserne, som normalt ikke er skadelige, altså en “fejl” eller en “overreaktion” fra kroppens side. Allergi er ofte en arvelig betinget sygdom som ofte rammer børn og unge og forsvinder med alderen. Allergi kan være følelser som er fortrængte som ofte er direkte forbundet med årsagen til allergien.

Gode råd til at behandle min allergi

Zoneterapi er godt mod akut behandling af allergi eller kan bruges til at forebygge allergi. Du skal blot starte et zoneterapi forløb med fokus på din allergi, forløbet startes op et par måneder inden sæson begynder. I sæsonperioden skal du blot komme til behandling en gang i måneden, for at du vil opleve en mærkbar effekt eller i fleste tilfælde fjerne allergien.

Hvad gør zoneterapien?

Zoneterapien styrker dit immunforsvar så der ikke kommer den pludselige “overreaktion” i kroppen men derimod bliver immunforsvaret stabiliseret og kommer tilbage til normalen. Zoneterapi fjerner blokeringer i kroppen og udrenser affaldsstoffer så der ikke kommer denne “overreaktion” i kroppen. På den måde vil hormon- og antistofbalancen komme tilbage til normalen.

Høron dråber fra Allergica er rigtig godt at købe hos din nærmeste helsekost forretning, høron støtter immunforsvaret og tages gerne fra januar måned og frem til sæsonen er slut. Læs mere om den på Allergicas hjemmeside.

Du kan altid se på pollen kalenderen fra Astma-Allergi Danmark og se sæsonerne for hassel, birk, græs, pollen, høfeber osv. Du kan også hente app’en der hedder Pollental.

Forrige
Forrige

En magisk cremeopskrift

Næste
Næste

De 14 meridian baner