Gurkemejens vidunderlige virkning

En vej at styrke og støtte dit immunforsvar på kunne være at give din krop et skud af gurkemejens vidunderlige virkning.

Men hvad kan denne her lille fine gurkemejerod så?

Gurkemejen som er i familie med ingefær, indeholder et magisk stof der hedder currumin som er et stof med anti-inflammatoriske evner. Undersøgelser viser at gurkemeje har en positiv effekt på dit immunforsvar da det beskytter dine celler imod virus og bakterier, og flere forsøg viser at currumin mindsker væksten af cancerceller. Gurkemeje har også en positiv effekt på gigt, ømme led (fibromyalgi), hjerte/karsygdomme, alzheimers og det gavner hukommelsen.

Undersøgelser viser at gurkemeje holder huden sund, da antioxidanterne beskytter dine hudceller og bekæmper hudproblemer.

Hvordan finder jeg så denne magiske gurkemeje?

Du kan købe gurkemeje i dit supermarked som tørret krydderi som du kan komme i dine kogte ris, stegte grønsager, i en suppe eller smoothie, du kan også bage brød og boller med det i. Du kan også købe det i pilleform i en helsekostforretning, Matas eller supermarked og tage det hver dag.

Du kan købe det friskt hos dit lokale supermarked eller grønthandleren, riv det og kom det i vand eller bland med citron eller appelsinsaft og brug det som et morgenshot hver morgen, eller skræl og skær den i skiver og drik den som te med kogt vand og honning. Det er virkelig nemt! Find evt. mere inspiration på internettet.

Gurkemeje får mine varmeste anbefalinger! Husk, for at mærke den fulde effekt skal man spise det hver dag og gerne give kroppen en måned til at optage den vidunderlige magiske ven.

God fornøjelse.

Forrige
Forrige

Oppustet mave? Slip prutten løs

Næste
Næste

Nem opskrift på ingefærshot